Domací kečup
Máte záhon plný rajčat a nevíte co s nimi? Udělejte si domácí kečup:
Suroviny:
- 2 kg rajčat
- 250 g cibule
- 250 g jablek
- 1 lžíce soli
- 1 lžíce sladké papriky
- 125 ml octa
- 5 hřebíčků
- 5 kuliček nového koření
- 5 kuliček pepře
- 200 g cukru
- Umytá rajčata, cibuli a jablka nakrájíme na kolečka a vaříme s octem, solí, paprikou, hřebíčky, novým kořením a pepřem. Vaříme 1,5 hodiny.
- Přidáme cukr a vaříme bez pokličky ještě 15 minut, aby byl kečup hustší.
- Po uvaření vše rozmixujeme, přecedíme a nalijeme do sklenic. Pro delší uchování zavaříme...
Diskuze (0)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.